Welkom bij Pius Floris Boomverzorging

Pius Floris Boomverzorging behoort tot één van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Onze activiteiten variëren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud. Innovatie, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau. Aan deze grondhouding dankt Pius Floris Boomverzorging al meer dan 35 jaar haar naam als vakautoriteit.

Met 15 vestigingen in Nederland en België, meer dan 10 European Tree Technicians (certificaat ETT), ruim 30 European Treeworkers (certificaat ETW) en 5 NVTB Boomtaxateurs, is er altijd een boomspecialist bij u in de buurt.

Pius de Podcast

Pius de Podcast is een zesdelige serie van Pius Floris Boomverzorging, ter gelegenheid van ons veertigjarig bestaan. Leer alles over bomen en boomverzorging van de kenners, en volg het leven van eikel tot einde van Pius de Eik.

#TreeTags

Actie #TreeTag maakt het belang van bomen voor mens en omgeving zichtbaar. Vanaf 18 juni 2020 worden verschillende bomen verspreid door Nederland, België, Engeland en Zweden voorzien van een zogenaamde TreeTag: bijzondere bomen worden voorzien van posters die vertellen hoe belangrijk de bomen zijn voor mens en maatschappij.

De TreeTag actie is een initiatief van Treeconomics en Pius Floris Boomverzorging. Met de actie #TreeTag willen wij bij een breed publiek aandacht vragen voor de meerwaarde van bomen.

Klim naar de top

Pius Floris Boomverzorging staat al meer dan 40 jaar voor kwaliteit in boomverzorging. Opdrachtgevers in Nederland en België vertrouwen de mooiste bomen aan ons toe, dus wij zoeken de beste vakmensen.

Ben je European Tree Worker, dan kun je direct bij ons aan de slag. Heb je ervaring in boomverzorging, maar nog geen diploma? Dan leiden wij je op voor een job in de top.

Website www.boomkronen.eu

Bomen leveren talloze ecosysteemdiensten en dragen bij aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Het bedekkingspercentage boomkronen geeft inzicht in de omvang van het stedelijk bos en de diensten die het biedt. Op de website www.boomkronen.eu vindt u informatie over het bedekkingspercentage boomkronen in verschillende gemeenten. 

Bij de berekening van het bedekkingspercentage boomkronen wordt gebruik gemaakt van i-Tree Canopy. I-Tree Canopy is een eenvoudige methode om een statistisch deugdelijke berekening van het bedekkingspercentage boomkronen in een bepaald gebied te krijgen. Het is een eenvoudige methode die erg nuttig is bij de communicatie over bomen in stedelijk gebied.

Bodemvochtmonitoring - Login

Met behulp van sensoren meten wij het vochtgehalte van de bodem. De resultaten zijn voor u direct zichtbaar op uw pc of smartphone.

Wij houden u graag op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Pius Floris Boomverzorging.

Nederlandse milieuprijzen 2019

Pius Floris Boomverzorging heeft CE Delft gevraagd om op Nederland toegespitste milieuprijzen op te stellen t.b.v. i-Tree Eco
Deel deze pagina
instagram