Welkom bij Pius Floris Boomverzorging

Pius Floris Boomverzorging behoort tot één van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Onze activiteiten variëren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud. Innovatie, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau. Aan deze grondhouding dankt Pius Floris Boomverzorging al meer dan 35 jaar haar naam als vakautoriteit.

Met 15 vestigingen in Nederland en België, meer dan 10 European Tree Technicians (certificaat ETT), ruim 30 European Treeworkers (certificaat ETW) en 5 NVTB Boomtaxateurs, is er altijd een boomspecialist bij u in de buurt.

Roadshows 2019

De (meer)waarde van bomen met een toekomst

Elk jaar trekken we het land door met een aantal unieke Roadshows. De Pius Floris Boomverzorging Roadshows zijn een uitgelezen kans om in relatief korte tijd kennis te maken met de belangrijkste ontwikkelingen op ons vakgebied.

In het najaar van 2019 vinden de Roadshows plaats in Frederiksoord (12/9), Rhenen (26/9), Amsterdam (10/10), Dordrecht (31/10), Eindhoven (14/11) en Hasselt (28/11). Toegang tot de Roadshows is gratis. Het thema van de Roadshows in 2019 is 'De (meer)waarde van bomen met een toekomst'. 

Website www.boomkronen.eu

Bomen leveren talloze ecosysteemdiensten en dragen bij aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Het bedekkingspercentage boomkronen geeft inzicht in de omvang van het stedelijk bos en de diensten die het biedt. Op de website www.boomkronen.eu vindt u informatie over het bedekkingspercentage boomkronen in verschillende gemeenten. 

Bij de berekening van het bedekkingspercentage boomkronen wordt gebruik gemaakt van i-Tree Canopy. I-Tree Canopy is een eenvoudige methode om een statistisch deugdelijke berekening van het bedekkingspercentage boomkronen in een bepaald gebied te krijgen. Het is een eenvoudige methode die erg nuttig is bij de communicatie over bomen in stedelijk gebied.

Diensten

European i-Tree Conference 2020

De 3e editie van de European i-Tree Conference zal in 2020 plaatsvinden in Amsterdam. Dit maakten de organisatoren op 2 oktober 2019 in Malmö tijdens de 2e editie van het Europese i-Tree congres bekend.

Op 18 en 19 november 2020 zal Amsterdam in het teken staan van i-Tree. Verschillende nationale en internationale sprekers zullen hun ervaring op het gebied van de toepassing van i-Tree delen.

De organisatie van het congres ligt in handen van Treeconomics uit het Verenigd Koninkrijk en Pius Floris Boomverzorging uit Nederland. Beide bedrijven zijn actief op het gebied van het toepassen van i-Tree binnen Europa. Medio december 2019 zal de website van de 3rd European i-Tree Conference gelanceerd worden en is inschrijven mogelijk.

Diensten

Klim naar de top

Pius Floris Boomverzorging staat al meer dan 35 jaar voor kwaliteit in boomverzorging. Opdrachtgevers in Nederland en België vertrouwen de mooiste bomen aan ons toe, dus wij zoeken de beste vakmensen.

Ben je European Tree Worker, dan kun je direct bij ons aan de slag. Heb je ervaring in boomverzorging, maar nog geen diploma? Dan leiden wij je op voor een job in de top.

Bodemvochtmonitoring - Login

Met behulp van sensoren meten wij het vochtgehalte van de bodem. De resultaten zijn voor u direct zichtbaar op uw pc of smartphone.

Wij houden u graag op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Pius Floris Boomverzorging.

Innovaties

Al sinds de oprichting is Pius Floris Boomverzorging gericht geweest op vernieuwing en innovatie.
Contactgegevens
Pius Floris Nederland
Nederland
Amsteldijk 220
1007 JD
Amsterdam
Tel: +31 (0)20 301 30 15
E.
Pius Floris België
België
Nijverheidspark 8
3580
Beringen
T. +32 (0)11 82 12 48
E.

ContactformulierDeel deze pagina
instagram