Boomverzorging

Uw bomen zijn bij de ervaren boomverzorgers van Pius Floris Boomverzorging in betrouwbare handen. Vrijwel al onze boomverzorgers zijn in het bezit van het certificaat European Tree Worker (ETW). Deze certificering, in combinatie met onze interne opleiding, maakt onze medewerkers tot aantoonbare vakspecialisten.    

- Scroll naar beneden voor meer informatie -

Snoeien

Als expert op gebied van het snoeien van zowel jonge als monumentale bomen biedt Pius Floris Boomverzorging een breed aanbod aan snoeimethoden. Wij bieden altijd de juiste snoeimethode voor uw bomen. Gezonde bomen leven langer en kosten minder. Goed boomonderhoud is daarbij van essentieel belang. Pius Floris Boomverzorging helpt u om uw bomen gezond en veilig te houden. Bij het snoeien van bomen houden onze gecertificeerde boomverzorgers rekening met een aantal factoren, zoals de leeftijd en soortspecifieke eigenschappen van uw bomen. Veel van onze snoeimethoden zijn in eigen huis ontwikkeld en gebaseerd op jarenlange praktijkervaring.

Wilt u meer informatie over het snoeien van bomen? Neem vrijblijvend contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Bestrijding boomziekten en plagen

Bomen kunnen last hebben van diverse aantastingen die hun conditie verminderen, zoals schimmels, bacteriën en insecten. Elke vorm van aantasting vraagt een eigen gedegen aanpak. Naast een determinatie van de aantasting en een passend advies, kunnen de specialisten van Pius Floris Boomverzorging ook de daadwerkelijke bestrijding uitvoeren. 

Wilt u meer informatie over bestrijding van boomziekten en plagen? Neem vrijblijvend contact op met een vestiging bij u in de buurt.  

Groeiplaatsverbetering

Op veel plaatsen zijn de omstandigheden voor bomen verre van ideaal. Met name in stedelijke gebieden vereist de verzorging van bomen een grondige aanpak. Groeiplaatsverbetering biedt hier de uitkomst. Naast verbetering van groeiplaatsen van bestaande bomen, is groeiplaatsverbetering tevens inzetbaar bij de aanplant van jonge bomen in bebouwd gebied. Een goede voorbereiding in de vorm van een perfect geprepareerd plantgat zorgt voor een veel betere en duurzame groei.

Wilt u meer informatie over groeiplaatsverbetering? Neem vrijblijvend contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Vellen

Als boomverzorgers hebben wij in de eerste plaats ten alle tijden de duurzame instandhouding van bomen voor ogen. Toch kan het zo zijn dat bomen verwijderd moeten worden vanwege ziekte of een risico voor de omgeving. Onze boomspecialiseten beschikken over de kennis en de ervaring om bomen, zelfs op de meest moeilijke locaties, zorgvuldig en zonder schade te vellen.  

Wilt u meer informatie over het vellen van bomen? Neem vrijblijvend contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Projecten

instagram