Maak kennis met Pius Floris Boomverzorging

Geschiedenis

In de beginjaren van de boomverzorging in Nederland werden bomen chirurgisch behandeld. Pius Floris was in deze jaren (1973-1977) werkzaam bij de Gebroeders Copijn. Pius hield op een landkaart zeer nauwkeurig bij welke bomen hij behandelde en waar deze stonden. Op deze manier kon hij, wanneer hij en zijn team weer in de buurt waren, kijken hoe het ging met deze behandelde bomen. Na een paar jaar viel het hem op dat diverse bomen de behandeling niet hadden overleefd, hierdoor ging hij zich afvragen of de werkzaamheden die hij uitvoerde wel de juiste waren.

15 vestigingen, 1 visie

Gezonde bomen leveren een onmisbare bijdrage aan de leefbaarheid van onze woon- en werkomgeving. Met hun bladeren filteren ze grote hoeveelheden stof uit de lucht. Geduld, kennis en verzorging zijn daarbij van groot belang. Het duurt jaren voordat bomen groot zijn en het is onmogelijk om ze snel te vervangen. Pius Floris Boomverzorging werkt aan evenwichtige, veilige en kwalitatief hoogstaande bomenbestanden.

Gedreven door passie werken wij samen met onze opdrachtgevers aan een gezond bomenbestand en aan de leefbaarheid van onze woon- en werkomgeving. De kwaliteit van ons werk wordt gegarandeerd door professionaliteit, vakmanschap, specialisaties en innovaties.

Werken bij Pius Floris Boomverzorging

Ben jij uit het goede hout gesneden en heb je ambitie in het boomverzorgingsvak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken bij Pius Floris Boomverzorging betekent dat je onderdeel wordt van een dynamische werkomgeving met uitstekende perspectieven voor vakmensen met passie voor bomen. Een loopbaan in de boomverzorging is afwisselend, voert je naar de meest uiteenlopende plaatsen, en brengt je in contact met veel mensen. Boomverzorging is werk met een hoge verantwoordelijkheid waarin je een echte bijdrage levert aan de kwaliteit van de leefomgeving.

Deel deze pagina
instagram