Pius Floris Boomverzorging Belgiƫ Roadshow 2017

Pius Floris Boomverzorging is dé specialist op het gebied van boomverzorging en boomadvies. Met vijftien vestigingen behoren we tot één van de meest toonaangevende boomverzorgingsbedrijven in Europa. Eén keer per jaar komen we naar u toe met een unieke Roadshow. De Pius Floris Boomverzorging Roadshow is een uitgelezen kans om in relatief korte tijd kennis te maken met de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van boomverzorging.

Op woensdag 8 november 2017 organiseert Pius Floris Boomverzorging Belgie een Roadshow op Millennium Golf in Paal. De eerste lezing wordt verzorgd door L. Christoffels van Christoffels Neven Claessens Advocaten uit Lanaken over bomen en wetgeving. Aansluitend zal de heer J. Ubachs van de Stad Genk een lezing verzorgen over de manier waarop de Stad Genk omgaat met de veiligheid van haar bomen. Na de pauze volgt een lezing van B. Buyvoets over de wijze waarop Pius Floris Boomverzorging boominventarisaties en boomveiligheidscontroles uitvoert. De dag wordt afgesloten met een Pecha Kucha door H. Werner waarin hij een introductie geeft over het Pius Floris Boomverzorging Zorgfasenplan.


Meld u gratis aan

De toegang is gratis voor iedereen die als opdrachtgever professioneel betrokken is bij boomverzorging.

Aanmelden voor de Pius Floris Boomverzorging Roadshow doet u hier.


Programma

12:00 uur Ontvangst met lunch

Inleiding en welkom

Lezing: Bomen en wet. Wat is de plaats van bomen in de Belgische wet- en regelgeving? Door de heer L. Christoffels (Christoffels Neven Claessens Advocaten, Lanaken).

Lezing: Boomveiligheid vanuit de ogen van een boombeheerder. Hoe voldoet de Stad Genk aan de zorgplicht voor haar bomen? Door de heer J. Ubachs (Stad Genk).

Koffie en thee

Lezing: Inventariseren en controleren conform Pius Floris Boomverzorging. Door de heer B. Buyvoets (Pius Floris Boomverzorging Beringen).

Pecha Kucha: In 20 slides van 20 seconden een introductie van het Pius Floris Boomverzorging Zorgfasenplan. Door de heer H. Werner (Pius Floris Boomverzorging Amsterdam).

16:00 uur Afsluiting en ruimte om na te praten

Download hier de uitnodiging


Datum en locatie

Datum:  Woensdag 8 november 2017

Locatie: Millennium Golf, Donckstraat 30, 3583 Paal

Deel deze pagina
instagram