Vacature Commercieel Manager

Deel uitmaken van een van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa? Waar boomtechnische én ecologische expertises bij elkaar komen in diverse concepten? Als commercieel manager bij Pius Floris Boomverzorging draag je bij aan onze verdere professionalisering en merkwaarde. Door het opstarten, waarborgen én coördineren van commerciële projecten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor meer en betere landelijke omzet. Je kwalificeert diensten en concepten, om deze vervolgens via een commerciële strategie over te brengen aan jouw collega’s, commerciële adviseurs en de betreffende vestigingen binnen Pius Floris Boomverzorging. Nederland én België. Nieuwsgierig naar meer? Lees verder!


Zo ziet de functie eruit

Het vertalen en kwalificeren van concepten en specialismen. Naar een commerciële strategie. Hier ga jij dus voor zorgen, in samenwerking met de commerciële vertegenwoordiging van de franchisenemers. Deze strategieën dragen bij aan een nieuwe omzet met een hoger rendement én aan een specialistische identiteit van Pius Floris Boomverzorging. Per specialisme/concept bewaak jij de strategie en/of het salesproces. En draag jij dit over aan de commerciële afdelingen/adviseurs. Ook draag je bij aan de strategie van bijvoorbeeld de marketingcommunicatie. Dit maakt deze baan erg divers. Zo ben jij regionaal dé ondersteunende factor. Of het nu gaat om marketingcampagnes voor verschillende locaties. Of om beurzen en congressen waar jij het commerciële gezicht bent.

In de transitie van standaard boomverzorging naar de specialisaties die wij aanbieden weet jij meerwaarde te creëren. Samenwerkingen tussen vestigingen stimuleer jij op het gebied van sales, acquisitie en commercie. En samen met de franchisemanager pak jij backofficetaken op waaronder het website- en social media beheer.


Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

- Als onderdeel van Pius Floris Boomverzorging krijg je te maken met diverse specialismen en verschillende opdrachtgevers. Van overheidsinstellingen tot commerciële organisaties

- Je krijgt veel vrijheid, zelfstandigheid én eigen verantwoordelijkheid.

- Je bent 24-32 uur per week beschikbaar.

- Maandelijks krijg je een aantrekkelijk brutosalaris volgens cao Hoveniers, o.b.v. 40 uur en jouw niveau en ervaring.

- Een auto van de zaak? Kan geregeld worden!


Wat neem je mee?

- Hbo werk- en denkniveau.

- Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke (commerciële) rol.

- Je bent communicatief en analytisch sterk, en kunt projectmatig het overzicht behouden.

- Je denkt mee in oplossingen.

- En je kunt anderen meenemen in jouw projecten en ideeën.


Keuze gemaakt?

Enthousiast? Dat wordt solliciteren! Een eerste kennismaking vindt plaats met Liza Lembeck en Tom Tellings van Farrow. Vervolgens maak je kennis met Jan Willem de Groot (franchisemanager) en Mart Hoppenbrouwers (commercieel directeur Dolmans Landscaping Group). Bij een vervolggesprek maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je meer info? Bel, app of mail onze collega:
‚ÄčLiza Lembeck
+31 (0) 618 609 086
liza@farrow.nl

Of solliciteer direct: https://recruitcrm.io/apply/16505235268030008211wHL

Deel deze pagina
instagram