Vacature Boomtechnisch Adviseur

Ben jij iemand die graag advies geeft? Vinden we jou eerder in een mooie tuin of weelderig bos in plaats van achter een computer op kantoor? Droom je van het buitenleven en wil je met jouw talent en inzicht de groene omgeving nog beter maken dankzij deskundig onderzoek en advies? Lees jij deze vacature en word je enthousiast omdat we zojuist jou als boomtechnisch adviseur omschreven hebben? Dan zijn wij bij Pius Floris Boomverzorging in Haaren op zoek naar jou als onze nieuwe boomtechnisch adviseur.

Boomtechnisch adviseur (fulltime, 40 uur per week)

Boomtechnisch adviseur wordt je niet zomaar. De passie voor bomen moet diep van binnen zitten.  Als adviseur moet je gedreven zijn in het zoeken naar de beste oplossing voor de vraag van de klant, maar zeker ook de beste oplossing voor behoud van de boom. Met een up to date bomenkennis weet jij altijd het juiste advies te geven.  Bij Pius Floris werken we vanuit  verschillende locaties in België en Nederland. Jouw uitvalsbasis is onze vestiging in Haaren, midden in het groene hart van de provincie Noord-Brabant.

Op onze afdeling onderzoek en advies, onderzoek je bomen en groen in de ruimste zin van het woord en verzorg je de bijbehorende adviesrapportages. Je voert zelfstandig boomkeuringen uit en stelt Boom Effect Analyses, Nader Technische Onderzoeken en groeiplaatsonderzoeken op. Ook heb je ervaring opgebouwd met visuele boomveiligheidsinspecties en ben je inzetbaar als vaktechnisch toezichthouder bij grote civiele werken rondom bomen. Je hebt ervaring in het opstellen van gedegen adviesrapporten  naar aanleiding van de uitkomsten van een boomonderzoek, passend bij de vraag van de klant, weet de opdrachtgever wat hij kan doen om de boom op een juiste manier te verzorgen met als doel het krijgen van een gezonde en veilige boom. De werkzaamheden vinden afwisselend plaats vanuit onze uitvalsbasis in Haaren of op locatie bij de klant. Het werk is dynamisch, geen dag is hetzelfde!

Past bovenstaande tekst bij jouw persoonlijkheid en ambitie? Dan bieden we je de uitdaging om met een fulltime aanstelling als boomtechnisch adviseur (m/v), 40 uur per week bezig zijn met het mooiste vak van Nederland.

Verder beschik je over de volgende diploma’s en/of certificaten:

  • Boomveiligheidscontroleur ;
  • European Tree Technician;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als boomtechnisch adviseur.

Je hebt ervaring met:

  • Diverse groenbeheersystemen, zoals Geovisia, Digitree, Arcgis;
  • Werken met veldcomputers;
  • Werken met de Picus geluidstomograaf;
  • Rapporteren en werken met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook).

Persoon

Je vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met onze opdrachtgevers en je bent niet verlegen om onze klantenkring regelmatig te bellen en/of te bezoeken. Je hebt ontzettend veel affiniteit met bomen en bent commercieel gedreven en ambitieus.

Passie

Mensen die in onze organisatie werken, werken vanuit passie en trots. Trots om in onze organisatie samen invulling te geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en trots om de beste te willen zijn. Vanuit de gezamenlijk energie creëren we waarde bij onze mensen en opdrachtgevers.

Het kostenaspect vindt je belangrijk en je vindt het interessant om samen met de Hoofd onderzoeker offertes op te stellen en nacalculaties uit te voeren. Je zit dus ook af en toe op kantoor maar meestal ben je onderweg of bezig met een boomadvies of onderzoek in de omgeving van Brabant. Bewaking uren is zeker aan jou besteedt en je ziet een gedegen projectadministratie als een belangrijke tool hierin.

Pius Floris Boomverzorging biedt jou een uitdagende technische en commerciële functie in een enthousiast team bestaande uit 4 European Tree Technicians, binnen een groeiende onderneming. Verder heb je regelmatig overleg met de uitvoering en andere adviseurs binnen Pius Floris Boomverzorging Nederland om gezamenlijk kennis te delen, specialismen uit te werken en over andere disciplines te leren, zoals biodiversiteit en ecologie. Je krijgt de kans tot een verdere ontwikkeling, niet alleen door onze goede opleidingsmogelijkheden, maar ook door een diversiteit aan interessante en nieuwe projecten!

Last, but not least: wij zijn erop gebrand om jou goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden.  Natuurlijk hebben we bij Pius Floris in Haaren meer dan genoeg te bieden. Nieuwsgierig? Neem dan even de tijd om ons aanbod aan jou uit te leggen.

Spreken wij jou aan? Dan spreek jij ons aan! Hoe maak je jezelf aan ons bekend in Haaren? Stuur je motivatie door middel van jouw C.V. en een pakkende sollicitatie naar Pius Floris Boomverzorging in Haaren, ter attentie van Cathelijne Smit, cathelijne.smit@dolmanslandscapingsservices.com. Tel: 073-6567235.

Natuurlijk wordt jouw sollicitatie vertrouwelijk door ons behandeld en je wordt ook door ons als zodanig benaderd als jij de potentie hebt om onze nieuwe boomtechnisch adviseur te worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Pius Floris Boomverzorging

Werken bij Pius Floris Boomverzorging betekent dat je onderdeel wordt van een dynamische werkomgeving met uitstekende perspectieven voor vakmensen met passie voor bomen. Een loopbaan in de boomverzorging is afwisselend, voert je naar de meest uiteenlopende plaatsen, en brengt je in contact met veel mensen. Boomverzorging is werk met een hoge verantwoordelijkheid waarin je een echte bijdrage levert aan de kwaliteit van de leefomgeving.

Pius Floris Boomverzorging biedt werknemers een interne opleiding. Daarnaast stimuleren wij onze werknemers om zich te ontwikkelen naar European Treeworker en European Tree Technician. Wij streven binnen onze organisatie naar teamgeest, initiatief, zelfstandigheid en professionaliteit. 

Deel deze pagina
instagram