Werken bij Pius Floris Boomverzorging

Vacature boomtechnisch adviseur, vestiging Beringen (40 uur)

Pius Floris Boomverzorging en Boomadvies behoort tot de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Gedreven door passie werken wij samen met onze opdrachtgevers aan een gezond bomenbestand en aan de leefbaarheid van onze woon- en werkomgeving. Kwaliteit van ons werk wordt gegarandeerd door professionaliteit, vakmanschap, specialisaties en innovaties tegen marktconforme prijzen.


Voor onze vestiging in Beringen (België) zoeken wij een Boomtechnisch adviseur

Functie
Op onze afdeling boomonderzoek en -advies onderzoek en adviseer je over bomen en groen in de ruimste zin van het woord en verzorg je de bijbehorende rapportage. Je voert zelfstandig boomveiligheidscontroles en boomveiligheidsonderzoeken uit en stelt Bomen Effect Analysen en groeiplaatsonderzoeken op. Je hebt aantoonbare ervaring in het opstellen van gedegen adviesrapporten. Qua certificaten ben je in het bezit van het certificaat Boomveiligheidscontroleur (BCV) en heeft het een meerwaarde wanneer je tevens in het bezit bent van het certificaat European Tree Technician (ETT) dat is uitgegeven door de European Arboricultural Council.

Tevens heb je ervaring met:

- Diverse groenbeheersystemen, zoals GeoVisia

- Werken met veldcomputers

- Microsoft Windows

- Office pakket

Persoon

Je vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met onze opdrachtgevers en je bent niet verlegen om onze klantenkring regelmatig te bellen of te bezoeken. Je hebt ontzettend veel affiniteit met bomen en bent commercieel gedreven en ambitieus. Het kostenaspect vind je belangrijk en je vindt het interessant om samen met het bedrijfsbureau offertes op te stellen en nacalculaties uit te voeren. Bewaken op uren is zeker aan je besteedt en je ziet een gedegen projectadministratie als een belangrijke tool hierin.

Wat wij je bieden

Pius Floris Boomverzorging biedt jou een uitdagende technische en commerciële functie in een enthousiast team binnen een groeiende onderneming waarin jij jezelf kunt profileren. Je werkt met fijne collega's en een dynamische werkomgeving; geen dag is hetzelfde! Verder heb je regelmatig overleg met de uitvoering en andere onderzoekers en adviseurs binnen Pius Floris Boomverzorging om kennis te delen, specialismen uit te werken en over andere disciplines te leren, zoals biodiversiteit en ecologie. Je krijgt de kans tot een verdere ontwikkeling, niet alleen door goede interne en externe opleidingsmogelijkheden, maar ook door een diversiteit aan interessante projecten.

Sollicitatie
Heb je belangstelling om ons team te komen versterken, stuur dan je sollicitatie per e-mail naar Ben Buyvoets, b.buyvoets@piusfloris.be

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Deel deze pagina
instagram