Interne lesdag 2018 groot succes

De ontwikkeling van kennis en kwaliteit zijn belangrijke pijlers onder onze organisatie. Mede daarom organiseren wij jaarlijks een interne lesdag voor al onze medewerkers. 

Op vrijdag 2 februari 2018 vond de jaarlijkse interne opleidingsdag voor medewerkers van Pius Floris Boomverzorging Belgie en Nederland plaats. De lesdag vond plaats bij Residence Rhenen, gelegen in de bossen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Voor de organisatie van de interne lesdag werkte Pius Floris Boomverzorging wederom samen met PC Bomen uit Apeldoorn.   

Tijdens de interne lesdag konden de medewerkers van Pius Floris Boomverzorging kiezen uit verschillende actuele onderwerpen. De workshops en presentaties werden deels verzorgd door eigen medewerkers en deels door externe partijen. Onderwerpen die tijdens de lesdag aan bod zijn gekomen zijn onder meer: Reddend klimmen & hoogwerker, kroonverankering plaatsen en beoordelen, training werken met een supersnelle kettingzaag, boomziekten en aantastingen, excursie landschapsbeheer, het Pius Floris Boomverzorging Zorgfasenplan, natuurwaarden creëren met bomen, snoeien bomen volgens RAW versus Handboek Bomen, toepassing van de zonnepadvinder en Tree Motion Sensors, kwaliteitskenmerken substraten openbaar groen, het Pius Floris Boomverzorging protocol Quick Scan Flora & Fauna en het beleidsprotocol boomziekten.

De deelnemers aan de interne lesdag beoordeelden de workshops en presentaties met gemiddeld een 7,8. Een resultaat waar we met recht trots op zijn. De commissie opleiding gaat de editie 2018 uitvoering evalueren en start binnenkort de voorbereidingen voor de interne lesdag 2019. 

Deel deze pagina
instagram