Europees i-Tree congres in november in Amsterdam

Op 18 en 19 november 2020 vindt in Amsterdam het 3e Europese i-Tree congres plaats. De organisatie van het congres ligt in handen van Treeconomics (UK) en Pius Floris Boomverzorging. Thema van het i-Tree congres is "Using i-Tree to help combat climate change". De voertaal op het congres is Engels en er zal vertaling naar het Nederlands beschikbaar zijn.

Toonaangevende sprekers

Het programma van het tweedaagse congres is inmiddels bekend en de organisatie heeft verschillende toonaangevende (internationale) sprekers aan zich weten te binden, te weten: Cecil Konijnendijk, University of British Columbia (Canada), David J. Nowak, USDA Forest Service (USA), Jon Ryan, London Borough of Islington (UK), Mark Rotteveel, Pius Floris Boomverzorging (The Netherlands), Ian Shears, City of Melbourne (Australia) en Naomi Zürcher, Arbor Aegis (Switzerland).

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie over het 3e Europese i-Tree Congres verwijzen wij u naar de website www.itree-europe.com. Op deze website vindt u tevens het inschrijfformulier.

Corona

De organisatie houdt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mocht het congres geen doorgang kunnen vinden dan zullen gekochte tickets worden vergoed.

Deel deze pagina
instagram