PFB Academy

De PFB Academy is de online opleidingswereld waarin kennis wordt ontsloten voor werkers en opdrachtgevers in de groene sector in het algemeen en boomverzorging in het bijzonder. De PFB Academy kan starters snel en efficiënt inwerken en professionals helpen hun vakbekwaamheid te verhogen. Opdrachtgevers kunnen zich de achtergronden en essentiële vakkennis eigen maken voor doelgericht en vakbekwaam communiceren en leiding geven in projecten. De PFB Academy heeft een overzichtelijke en efficiënte aanpak waardoor een vanzelfsprekende en doorgaande opleidingsflow ontstaat.

- Scroll naar beneden voor meer informatie -

Aanbod op maat

Aanbod op maat

De PFB Academy heeft een uitgebreid aanbod aan onderwerpen. Van veiligheidsinstructies die een kwartier duren tot een diepgaande cursus met literatuur en toetsen over essentaksterfte waar je gemakkelijk vier uren mee bezig bent. De onderwerpen zijn altijd beroepsgericht op boomverzorging en de groene sector. Er wordt rekening gehouden met het niveau waarop jij werkt. De PFB Academy is een kennis academie op MBO en HBO niveau. Kies je onderwerpen uit de catalogus in de Academy websitepagina. Wij zorgen dat jouw persoonlijke ‘My Learn’ gevuld wordt en jij op jouw tijd aan de slag kunt.

BYOD

Om op je eigen manier te kunnen leren mag je ook kiezen op welk device je wilt werken. Bring Your Own Device. Zolang je toegang hebt tot internet is er gelegenheid in te loggen en verder te gaan met de cursus waarmee je bezig bent. Je kunt dus thuis beginnen op een laptop en later doorgaan op je tablet of smartphone.

BYOD
Leren op je eigen manier

Leren op je eigen manier

Leren moet een uitdaging zijn en blijven. Dit gaat het beste wanneer een cursus aansluit bij jouw manier van leren. Online leren is zelf je momenten voor leren kiezen, zelf je device voor leren kiezen en zelf de plek zoeken waar jij je prettig voelt om je in het onderwerp te verdiepen. Online is niet alleen! Je groep ziet er anders uit dan in een cursuslokaal. Soms zelf voorbereiden en samen bespreken op de werkplek. Een andere keer juist alleen leren en je ervaring online delen met de trainer.

instagram