Vacature vakbekwame boomverzorger

Voor onze vestiging in Leiderdorp (onderdeel van Van Ginkel West-Nederland nabij Leiderdorp zoeken wij:

een Vakbekwame Boomverzorger (fulltime)

die in teamverband diverse taken met betrekking tot aanleg, renovatie en onderhoud van boomprojecten verricht. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het planten en verplanten, uitvoeren van begeleidingssnoei en het vellen van bomen. Wij zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste kandidaat met goede contactuele eigenschappen en flexibele werkhouding en die:

  • zowel productie als kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan;
  • zelfstandig, maar ook in teamverband goed kan werken;
  • bereid om zich verder te specialiseren in het vak;
  • mogelijk bekend is met het digitaal uitvoeren van inventarisaties;
  • geen 7-4-mentaliteit heeft en ouder is dan 18 jaar;
  • in het bezit is van rijbewijs BE;
  • affiniteit heeft met hovenierswerkzaamheden en daar (indien noodzakelijk) ook voor kan worden ingezet
  • Stressbestendigheid, nauwgezetheid en systematisch werken zijn vereiste eigenschappen naast het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen opereren.

Wij bieden een leuke, uitdagende en zelfstandige functie waarin jij jezelf kunt profileren. Je werkt met prettige collega’s in een dynamische werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met een korte motivatie en jouw gegevens naar bmasselink@ginkelgroep.nl.

Werken bij Pius Floris Boomverzorging

Werken bij Pius Floris Boomverzorging betekent dat je onderdeel wordt van een dynamische werkomgeving met uitstekende perspectieven voor vakmensen met passie voor bomen. Een loopbaan in de boomverzorging is afwisselend, voert je naar de meest uiteenlopende plaatsen, en brengt je in contact met veel mensen. Boomverzorging is werk met een hoge verantwoordelijkheid waarin je een echte bijdrage levert aan de kwaliteit van de leefomgeving.

Pius Floris Boomverzorging biedt werknemers een interne opleiding. Daarnaast stimuleren wij onze werknemers om zich te ontwikkelen naar European Treeworker en European Tree Technician. Wij streven binnen onze organisatie naar teamgeest, initiatief, zelfstandigheid en professionaliteit. 

Deel deze pagina
instagram