Actueel, de Klimaatboom!
Een compleet concept van totale ontzorging!

> Snoeien

> Boomverplanting en aanplant

Boomverplanting
Het verplaatsen van bomen is niet eenvoudig en vraagt om de nodige expertise. De te verplanten bomen moeten  immers optimaal kunnen groeien op hun nieuwe locatie. Tal van afwegingen bepalen het uiteindelijke verplantingsadvies. Krijgen de bomen genoeg ruimte? Hoe is het met de bodemgesteldheid? Hoe staat het met de wortelkluit?

Met alle onderzoekstechnieken en onze specialistische kennis en ervaring komen we samen met de opdrachtgever altijd tot een helder verplantingsadvies. Voor het verplanten beschikken we uiteraard over alle technieken om de meest complexe opdracht uit te voeren. Het resultaat: bomen verplanten die op hun nieuwe locatie floreren en voor vele decennia een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de omgeving. Wij kunnen bogen op ruim 25 jaar ervaring met het verplanten van kleine tot zéér grote bomen.

Bekijk ook het filmpje


Boomaanplant
Het planten van bomen is een kostbare zaak en moet daarom door boomspecialisten worden uitgevoerd. Jaarlijks worden in Nederland miljoenen bomen aangeplant, waarvan meer dan tien procent binnen een jaar sterft. Vaak kan het verkeerd of te diep planten van bomen als oorzaak van de uitval aangewezen worden.
 


 
Als een van de koplopers op gebied van boomverzorging verzorgd Pius Floris de aanplant van uw bomen. Onze specialisten zijn ervaren in alle disciplines rondom het planten van bomen. Daarnaast beschikt Pius Floris over de middelen om zelfs de meest uitdagende projecten tot een uitstekend eindresultaat te brengen.

Wij houden onder andere rekening met de volgende factoren:
Vinkje

Plaats en lichtval

Vinkje

Bodem-eisen

Vinkje

Soortkeuze en boomvorm

Vinkje

Grondwaterniveau

Vinkje

Maat in volwassen toestand

Vinkje

Kabels en leidingen (mantelbuizen)

Vinkje

Geplande levensduur

Vinkje

Hinderlijke aspectenMeer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bomen planten of verplanten of wilt u een boom laten planten of verplanten? Kijk hier voor een vestiging in uw buurt en neem contact met ons op!> Bliksemafleiders in uw bomen

> Groeiplaatsverbetering

> Ziekte en plaag bestrijding

> Flora- en faunawetLoading page...