Actueel, de Klimaatboom!
Een compleet concept van totale ontzorging!

> Snoeien

> Boomverplanting en aanplant

> Bliksemafleiders in uw bomen

> Groeiplaatsverbetering

> Ziekte en plaag bestrijding

> Flora- en faunawet


Ook op het gebied van uitvoering en onderhoud bieden wij een een uitgebreid scala aan diensten:

Bomen snoeien: het deskundig snoeien van uw bomen is essentieel voor een gezondheid van uw bomenbestand. Onze gecertificeerde boomspecialisten passen bezitten de kennis en materialen om iedere klus tot een goed einde te brengen. Zo heeft u nog jaren plezier van uw bomen.

Boomverplanting en aanplant: voor de meest uitdagende projecten op gebied van boomaanplant en verplaatsing kunt u bij Pius Floris Boomverzorging terecht. Al ruim 25 jaar lang verzorgen wij de aanplant en verplaatsing van de grootste, delicaatste en meest waardevolle bomen.

Bliksemafleiders in uw bomen: Blikseminslag kan voor flinke schade zorgen, zowel aan boom als omgeving. Samen met Ben Fuest ontwikkelde Pius Floris Boomverzorging duurzame bliksem- afleiders voor uw bomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Groeiplaatsverbetering: Uw bomenbestand een nieuwe impuls geven met behoud van de grond en bestrating? Pius Floris Boomverzorging brengt met de TFI op een natuurlijke manier nieuwe voedingsstoffen aan in de bodem, zonder schade aan boom of omgeving.   

Ziekte en plaag bestrijding: Wanneer een boom getroffen wordt door een ziekte of plaag kan dit grote gevolgen hebben voor de gezondheid. Mocht het noodlot toeslaat dan kunt u op de expertise van Pius Floris Boomverzorging rekenen om de bedreiging te bestrijden.

Loading page...