Actueel, de Klimaatboom!
Een compleet concept van totale ontzorging!

> Pius Floris geschiedenis

> Visie / Missie

> Kennis, expertise en innovatie

Kennis en expertise
Expertise en kennisuitbreiding staan bij Pius Floris Boomverzorging hoog in het vaandel. Wij zijn zeer trots op onze medewerkers, hun opleiding, kennis, expertise en ervaring. Als enige in Europa heeft Pius Floris veertien onderzoekers in vaste dienst, waarvan zes beëdigde taxateurs en zeven European Tree Technicians (ETT). Het zijn boomspecialisten met een brede achtergrond die zijn verspreid over heel Nederland en België. Deze boomspecialisten komen regelmatig samen om kennis op het gebied van boomonderzoek uit te wisselen, bij te scholen en elkaar met raad en daad bij te staan. Voor alle VTA-inspecties hebben wij 19 gecertificeerde boomveiligheidscontroleurs in dienst. Bij elke vestiging van Pius Floris Boomverzorging zijn gecertificeerde European Tree workers en European Tree Technicians in dienst. 
Daarnaast hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met universiteiten en andere vakspecialisten. De aanwezige kennis, ervaring en specialismes bij alle vestigingen, zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers op maat gesneden en kwalitatief hoogstaande diensten kunnen aanbieden. 

Innovatie
Voortdurend innoveren en investeren in kennis en opleiding. Aan deze grondhouding dankt Pius Floris Boomverzorging haar naam als vakautoriteit. Vernieuwing, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau. Alle partners zijn VCA**- en Groenkeur-gecertificeerd. Pius Floris Boomverzorging heeft talloze innovatieve en duurzame oplossingen ontwikkeld zoals:

Vernieuwde snoei-inzichten
Middelen om het bodemleven te verbeteren
Technieken voor Visual Tree Assessment (VTA)
Scholing volgens het Arbor Master programma
Het Tree management systeem, TMS voor rationeel boombeheer
Schadeloze detectie van rot in bomen m.b.v. de geluidstomograaf / Picus
Trekproef

Uitgebreid boomonderzoek
Bliksemafleiders in bomen
Quickscan kabels en Leidingen
BoomCompleet

Via contacten met universiteiten en met wetenschappelijke centra over de hele wereld blijft Pius Floris Boomverzorging innoveren!


 > Duurzaam inkopen bij Pius Floris Boomverzorging

> BoomwijzerLoading page...