Actueel, de Klimaatboom!
Een compleet concept van totale ontzorging!

BundeGeschiedenis 
Gedreven boomexperts van het eerste uur! Pius Floris Boomverzorging heeft een rijke traditie van meer dan een kwart eeuw, 1994 is een doorslaggevend jaar voor het huidige succes. In dat jaar wordt de franchiseorganisatie Pius Floris Boomverzorging Nederland opgericht, met bij de start vier bedrijven verspreid door het land. In het zuiden is Pius Floris Boomverzorging Bunde een van de partners van het eerste uur. De Limburgse vestiging is onderdeel van de Dolmans Landscaping Group.

Bomen zijn bepalend voor de kwaliteit van onze leefomgeving. Ze zorgen niet alleen voor sfeer en karakter, ze produceren zuurstof en filteren lucht. Zo waardevol als bomen zijn, zo kwetsbaar zijn ze ook. Pius Floris Boomverzorging is een landelijk netwerk van specialisten dat zich richt op onderzoek, advies, onderhoud, groeiplaatsverbetering, planten en verplanten van bomen. Dolmans heeft deze franchiseformule omarmt, zodat we u boomverzorging van het allerhoogste niveau kunnen bieden.

Franchiseorganisatie Pius Floris Boomverzorging Nederland is de grootste boomverzorgings specialist van Nederland. Meerdere zelfstandige vestigingen in Nederland en een Belgische vestiging maken deel uit van de Dolmans Landscaping Group, waaronder ook onze vestiging in Bunde. De aanpak van Pius Floris Boomverzorging kenmerkt zich door de praktische vertaling van diepgaande wetenschappelijke kennis. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten, in het bezit van het European Tree Worker of het European Tree Technician certificaat. Stuk voor stuk zijn het mensen die werken vanuit persoonlijke overtuiging en verbondenheid met de natuur en bomen. Deze betrokkenheid leidt keer op keer tot nieuwe innovaties die niet alleen milieutechnisch maar ook economisch aantrekkelijk zijn. Ook de zorg voor uw bomen nemen we graag op ons. Van onderzoek en advies tot planmatig snoeien, verplanting of verbetering van de groeiomstandigheden. Op korte en lange termijn garanderen we een gezonde groei van de bomen waarvoor u verantwoordelijk bent, altijd binnen de kaders van uw budget.

Loading page...