Actueel, de Klimaatboom!
Een compleet concept van totale ontzorging!

BeilenGeschiedenis
Eindelijk is het dan zover! Pius Floris Boomverzorging Beilen is op 1 mei 2016 een feit. Al sinds de oprichting in 2007 is de boomverzorging een belangrijk onderdeel binnen Dolmans Landscaping Noord (DLN). DLN is een relatief jonge, bloeiende onderneming met een maatschappelijk bewust karakter. We maken onderdeel uit van een familiebedrijf met een rijke hovenierstraditie: de Dolmans Landscaping Group uit Limburg.

Natuurlijk gevolg
In 1994 wordt de franchiseorganisatie Pius Floris Boomverzorging Nederland opgericht. Dolmans Landscaping uit Limburg stond aan de wieg van deze gedreven boomexperts van het eerste uur. Het is daarom ook een natuurlijk proces geweest, met als resultaat dat Pius Floris Boomverzorging nu ook in Beilen eindelijk vaste grond heeft gevonden.

Bomen zijn van onschatbare waarde
De Provincie Drenthe kenmerkt zicht door zijn cultuurhistorische elementen zoals: brinken, houtwallen, kleine bosjes, grafheuvels, poelen en bomenlanen. Bomen zijn bepalend voor de kwaliteit van onze leefomgeving. Bomen zorgen niet alleen voor sfeer en karakter, ze produceren zuurstof en filteren lucht.

Landelijk netwerk
Zo waardevol als bomen zijn, zo kwetsbaar zijn ze ook. Pius Floris Boomverzorging is een landelijk netwerk van specialisten dat zich richt op onderzoek, advies, onderhoud, groeiplaatsverbetering, planten en verplanten van bomen. Dolmans heeft deze franchiseformule omarmt, zodat we u boomverzorging van het allerhoogste niveau kunnen bieden.

Professionele vakmensen
De aanpak van Pius Floris Boomverzorging kenmerkt zich door de praktische vertaling van diepgaande wetenschappelijke kennis. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gedreven en ervaren specialisten, in het bezit van het European Tree Worker of het European Tree Technician certificaat. Dit zijn échte professionals, die werken vanuit persoonlijke overtuiging en verbondenheid met de natuur en bomen.

Advies op maat, voor elk budget
Deze betrokkenheid leidt keer op keer tot nieuwe innovaties die niet alleen milieutechnisch maar ook economisch aantrekkelijk zijn. Ook de zorg voor uw bomen nemen we graag op ons. Van onderzoek en advies tot planmatig snoeien, verplanting of verbetering van de groeiomstandigheden. Op korte en lange termijn garanderen we een gezonde groei van de bomen waarvoor u verantwoordelijk bent; altijd binnen de kaders van uw budget.

Loading page...