Actueel, de Klimaatboom!
Een compleet concept van totale ontzorging!

> BoomCompleet

> Boomtaxaties

> Advies aanplant en verplanting

Aanplantadvies
Bij groenprojecten is het altijd goed om specialistisch advies in te winnen. Wellicht heeft u bepaalde boomsoorten op het oog die in een later stadium voor moeilijkheden kunnen zorgen. Pius Floris Boomverzorging biedt maatwerk. Met vragen op het gebied van soortkeuze, groeiplaats of omstandigheden bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u op onze expertise rekenen!

Verplanting boom

Verplantingsadvies
Het kan voorkomen dat een boom 'in de weg' staat of elders gewenst is. Met name het verplaatsen van monumentale bomen is een klus waar aanzienlijke kosten en uitdagingen mee gepaard gaan. Daarom is het goed om eerst advies in te winnen rondom de slagingskansen van een dergelijke verplaatsing. Tal van afwegingen bepalen het uiteindelijke verplantingsadvies. Krijgen de bomen genoeg ruimte? Hoe is het met de bodemgesteldheid? Hoe staat het met de wortelkluit? Pius Floris Boomverzorging onderzoekt de situatie en geeft u gedegen advies met betrekking tot de verplantbaarheid en hoe een dergelijk project het beste aangepakt kan worden.

Uitvoering
Naast expertise beschikken wij ook over de benodigde middelen om zelfs de meest uitdagende aanplant- en verplantingswerkzaamheden volledig te verzorgen. Meer informatie over het planten en verplaatsen van bomen vind u op deze pagina.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze adviesdiensten of wilt u aanplantings- of verplantingsadvies inwinnen? Kijk hier een vestiging in uw buurt!> Bomen Effect Analyse

> Quickscan Kabels & Leidingen

> Boomveiligheid: VTA controle

> Boomveiligheid: Nader Technisch Onderzoek

> Boomveiligheid: Trekproef

> Interessante artikelenLoading page...